Suquet de Xirles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot rentem les xirles sota la aixeta i les posem en un bol amb aigua i una mica de sal, així treuràn la sorra que solen portar dins
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem el pebrot a tires petites,la ceba una mica picada i el tomàquet fet puré
Posem la ceba i el pebrot a la paella i ofeguem una estona
Un cop la ceba i el pebrot siguin tous, afegim el tomàquet i salpebrem una mica
Deixem que es cogui tot junt una estona i després afegim les xirles ben escorregudes
Tapem la paella i en uns minuts veurem que les xirles son obertes
És el moment de treure del foc i anar per feina.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se