Postres senzilles amb gerds

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Descongela els gerds congelats i opcionalment si t'agrada, perfuma amb un raget de licor de gerds.
Aixafa el merengue o els amarantins o les galetes amb un cassó, més aviat que quedin trossets més aviat grossos.
Bat la crema amb el sucre de vainilla, el sucre i la ratlladura de llimona fins que estigui ben ferm.

Per servir:

Amb una màniga pastissera posa una mica de crema en les copes, al damunt, posa una mica de grumolls de merenga com la següent capa, i després uns gerds descongelats.
Llavors, una altra capa de crema, posa merenga a sobre i decora amb gerds frescos, posa una fulla de menta entre els gerds i aquestes postres ja es poden servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se