Postres senzilles amb gerds
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de merenga, o amarantins o galeta
- 1 safata de gerds, frescos
- 180 grams de gerds, congelats
- 2 cl de licor de gerds, si t'agrada
- 1 cullerada de sucre
- 2 polsims de sucre de vainilla
- 2 pessics de pela de llimona ratllada
- 150 ml de nata
- Menta, per a la decoració
Elaboració
Descongela els gerds congelats i opcionalment si t'agrada, perfuma amb un raget de licor de gerds.
Aixafa el merengue o els amarantins o les galetes amb un cassó, més aviat que quedin trossets més aviat grossos.
Bat la crema amb el sucre de vainilla, el sucre i la ratlladura de llimona fins que estigui ben ferm.
Per servir:
Amb una màniga pastissera posa una mica de crema en les copes, al damunt, posa una mica de grumolls de merenga com la següent capa, i després uns gerds descongelats.
Llavors, una altra capa de crema, posa merenga a sobre i decora amb gerds frescos, posa una fulla de menta entre els gerds i aquestes postres ja es poden servir.
Comparteix aquesta recepta: