Postres senzilles amb gerds

Ingredients

  • 100 grams de merenga, o amarantins o galeta
  • 1 safata de gerds, frescos
  • 180 grams de gerds, congelats
  • 2 cl de licor de gerds, si t'agrada
  • 1 cullerada de sucre
  • 2 polsims de sucre de vainilla
  • 2 pessics de pela de llimona ratllada
  • 150 ml de nata
  • Menta, per a la decoració

4 racions

Elaboració

Descongela els gerds congelats i opcionalment si t'agrada, perfuma amb un raget de licor de gerds.
Aixafa el merengue o els amarantins o les galetes amb un cassó, més aviat que quedin trossets més aviat grossos.
Bat la crema amb el sucre de vainilla, el sucre i la ratlladura de llimona fins que estigui ben ferm.

Per servir:

Amb una màniga pastissera posa una mica de crema en les copes, al damunt, posa una mica de grumolls de merenga com la següent capa, i després uns gerds descongelats.
Llavors, una altra capa de crema, posa merenga a sobre i decora amb gerds frescos, posa una fulla de menta entre els gerds i aquestes postres ja es poden servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amics i amigues del Fòrum:
Les vacances s'han acabat, i és qüestió de penjar alguna recepta més, al Fòrum.
Com de costum, el divendres va una de postres, amb una forta abraçada per tots.
Joan.c
Joan Corminas diu:
Ben volgut amic:
Enlloc veig la paraula "postra"

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: