Boles de cigró

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Passa la ceba i els cigrons, per una picadora de carn.
Agrega, les especies, les herbes i el suc de llimona, barreja bé i dona forma de petites boles.
Fregeix en oli a 160 graus, fins que les boles prenguin un bonic color daurat.
Escorre i col·loca sobre una tovallola de cuina, mantén a la calor del forn a 80 graus.
Posa el iogurt en un bol, pica o ratlla el gingebre i agrega al iogurt, barreja bé i a continuació, afegeix l'all, i assaboreix amb sal i pebre.
Serveix la salsa, amb les boles de cigró i una amanida de ceba, tomàquet i enciam.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se