Boles de cigró

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de cigrons remullats,
  • 2 cebes
  • 2 culleradetes de comí
  • 2 culleradetes de coriandre
  • 1 culleradeta de pebre de caiena
  • 3 culleradetes de sal
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 manat de julivert, picat
  • 1 manat de coriandre, picat
  • 250 grams de iogurt
  • 1 tros de gingebre
  • 2 grans d'all picats ben fins.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Passa la ceba i els cigrons, per una picadora de carn.
Agrega, les especies, les herbes i el suc de llimona, barreja bé i dona forma de petites boles.
Fregeix en oli a 160 graus, fins que les boles prenguin un bonic color daurat.
Escorre i col·loca sobre una tovallola de cuina, mantén a la calor del forn a 80 graus.
Posa el iogurt en un bol, pica o ratlla el gingebre i agrega al iogurt, barreja bé i a continuació, afegeix l'all, i assaboreix amb sal i pebre.
Serveix la salsa, amb les boles de cigró i una amanida de ceba, tomàquet i enciam.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: