Rotllo rostit amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Remulla les llesques de pa amb la llet.
Pela una ceba i un l'all, i pica ben fi.
Renta el julivert, espolsa i asseca amb paper de cuina i pica ben fi.
Retira el pa de la llet, prem bé, aixafa i junt amb la carn picada, els ous, la ceba, l'all i el julivert, mescla fins a obtenir una massa ben homogènia.
Folra la safata del forn, amb paper fosforitzat i escampa uniformement per sobre el preparat de carn picada.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Prem la carn de la llonganissa.
Talla el pernil en cubs.
Pela i pica la ceba i l'all restants, barreja amb el pernil i la carn de la llonganissa, i distribueix per sobre de la massa.
Amb l'ajuda del paper de forn, forma un rotllo.
Enforna la safata i cuina el rotllo de carn durant uns 45 a 50 minuts.
Retira i deixa reposar 10 minuts.
Talla a rodanxes, i serveix amb patates rostides al forn i una bona amanida verda.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se