Rotllo rostit amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llesques de pa, del dia anterior
  • Llet
  • 2 dents d'all
  • 1 remet de julivert
  • 1,5 kg de carn picada
  • 3 ous
  • 1 pessic de sal
  • 1 pessic de pebre
  • 1 pessic de pebre vermell
  • 1 pessic de pebre de caiena
  • 200 grams de pernil cuit
  • 2 cebes
  • 2 llonganisses de porc fresques
  • 1 tros de paper de forn

6 racions

Elaboració

Remulla les llesques de pa amb la llet.
Pela una ceba i un l'all, i pica ben fi.
Renta el julivert, espolsa i asseca amb paper de cuina i pica ben fi.
Retira el pa de la llet, prem bé, aixafa i junt amb la carn picada, els ous, la ceba, l'all i el julivert, mescla fins a obtenir una massa ben homogènia.
Folra la safata del forn, amb paper fosforitzat i escampa uniformement per sobre el preparat de carn picada.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Prem la carn de la llonganissa.
Talla el pernil en cubs.
Pela i pica la ceba i l'all restants, barreja amb el pernil i la carn de la llonganissa, i distribueix per sobre de la massa.
Amb l'ajuda del paper de forn, forma un rotllo.
Enforna la safata i cuina el rotllo de carn durant uns 45 a 50 minuts.
Retira i deixa reposar 10 minuts.
Talla a rodanxes, i serveix amb patates rostides al forn i una bona amanida verda.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: