Pizza d'espaguetis amb olives negres

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en abundant aigua salada, al dente, o segons les instruccions del fabricant.
Pela l'all i pica ben fi.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Talla la mozzarella en rodanxes.
Emulsiona la llet amb els ous i assaona amb l'all, l'orenga, la sal i el pebre.
Escorre els espaguetis i barreja amb la salsa d'all i orenga preparada.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Gira 12 espaguetis amb una forquilla i col·loca a la safata de forn ben greixada o folrada amb paper de forn.
Reparteix per sobre la pasta, els tomàquets xerri, les rodanxes de salami, les olives i els pebrots picants.
Cobreix la pizza d'espaguetis amb la mozzarella i cou al forn preescalfat durant 15 a 20 minuts.
Esbandeix l'alfàbrega, asseca i separa les fulles de les tiges.
Treu la pizza d'espaguetis del forn i serveix decorada amb l'alfàbrega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se