Pizza d'espaguetis amb olives negres

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g d'espaguetis
  • Una mica de sal
  • 1 dent d'all
  • 250 g de tomàquets xerri
  • 300 g de mozzarella
  • 4 ous
  • 50 ml de llet
  • 1 cullerada d'orenga (esmicolat)
  • Una mica de pebre
  • 50 g de salami (en rodanxes fines)
  • 8 olives (negre, sense pinyol)
  • 4 pebrots picants (verds en conserva de vinagre)
  • 1 remet d'alfàbrega

6 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en abundant aigua salada, al dente, o segons les instruccions del fabricant.
Pela l'all i pica ben fi.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Talla la mozzarella en rodanxes.
Emulsiona la llet amb els ous i assaona amb l'all, l'orenga, la sal i el pebre.
Escorre els espaguetis i barreja amb la salsa d'all i orenga preparada.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Gira 12 espaguetis amb una forquilla i col·loca a la safata de forn ben greixada o folrada amb paper de forn.
Reparteix per sobre la pasta, els tomàquets xerri, les rodanxes de salami, les olives i els pebrots picants.
Cobreix la pizza d'espaguetis amb la mozzarella i cou al forn preescalfat durant 15 a 20 minuts.
Esbandeix l'alfàbrega, asseca i separa les fulles de les tiges.
Treu la pizza d'espaguetis del forn i serveix decorada amb l'alfàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: