Fricandó amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Salpebrem els talls de carn i els enfarinem per cada costat.
Pelem la pastanaga i la ceba i ho ratllem.
Netegem els rossinyols passant-hi el dit mullat per tot arreu per endur-nos la mica de terra o fulles que puguin tenir enganxats.
No els submergiu mai en aigua que es tornarien aigualits.
Posem una cassola al foc amb un fons d'oli i hi enrossim els talls de carn.
Un cop enrossits hi afegim la pastanaga i la ceba.
Hi posem les herbes aromàtiques.
Ho deixem coure fins que la pastanaga i ceba, s'hagin estovat bé.
Hi afegim el vi i el brandi amb el foc ben alt i deixem que reduiexi una mica.
Hi fiquem els rossinyols i els donem un parell de voltes.
Abaixem el foc i tapem la cassola.
Ho coem a foc ben baix i, la cassola tapada uns 25 minuts.
Anem vigilant que no ens quedi sense suc. Si fés falta hi podem afegir una mica d'aigua.
Passat aquest temps apaguem el foc i la deixem reposar abans de servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se