Fricandó amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de Carn per fer fricandó tallada prima
  • 150 g de Rossinyols
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba
  • 1/2 Tassa de café de vi blanc
  • Una mica de brandi, un gotet molt petit
  • Herbes aromàtiques: romaní, farigola i orenga
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Salpebrem els talls de carn i els enfarinem per cada costat.
Pelem la pastanaga i la ceba i ho ratllem.
Netegem els rossinyols passant-hi el dit mullat per tot arreu per endur-nos la mica de terra o fulles que puguin tenir enganxats.
No els submergiu mai en aigua que es tornarien aigualits.
Posem una cassola al foc amb un fons d'oli i hi enrossim els talls de carn.
Un cop enrossits hi afegim la pastanaga i la ceba.
Hi posem les herbes aromàtiques.
Ho deixem coure fins que la pastanaga i ceba, s'hagin estovat bé.
Hi afegim el vi i el brandi amb el foc ben alt i deixem que reduiexi una mica.
Hi fiquem els rossinyols i els donem un parell de voltes.
Abaixem el foc i tapem la cassola.
Ho coem a foc ben baix i, la cassola tapada uns 25 minuts.
Anem vigilant que no ens quedi sense suc. Si fés falta hi podem afegir una mica d'aigua.
Passat aquest temps apaguem el foc i la deixem reposar abans de servir.

1h


Recepta de cuina de Fricandó amb rossinyols

Fricandó amb rossinyols.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3930 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: