Gratinat de prunes amb merenga de cacau

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Prunes:

Merenga de cacau:

4 racions

Elaboració

Prunes:

Omple la fruita en gots.
Barreja el sucre i les espècies i espolsa pel damunt de la fruita.
Agrega uns flocs de mantega, per sobre.
Col·loca els gots en la safata del forn, tapa i posa al mig del forn.
Escalfa el forn a 200 graus, i gratina de 20 a 30 minuts.

Merenga de cacau:

Bat les clares d'ou amb la sal.
Agrega el sucre i segueix batent fins que les clares siguin ben compactes i brillin.
Afegeix el cacau i mescla bé, omple la merenga en un sac de pastel er.
Retira els gots del forn, treu la tapa i distribueix la merenga per sobre.
Col·loca la safata amb els gots, altra vegada en el forn i gratina, durant 8 a 10 minuts.
Retira els gots del forn, i espolsa el sucre en pols, pel damunt, en el moment de servir.
Si t'agrada, serveix els gots amb una bola de gelat de vainilla.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se