Orecchiette amb bròquil i cansalada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cansalada:

Pasta:

5 racions

Elaboració

.

Cansalada:

Fregeix la cansalada en una paella a foc lent fins que estigui ben cruixent, retira i escorre sobre paper de cuina.

Pasta:

Cuina la pasta en aigua salada durant uns 7 minuts.
Afegeix el bròquil, bull fins que estiguin al dente, escorre, i torna a la paella.
Afegeix el xili i el formatge, mascarpone, escalfa acuradament tot remenant, fins que es fongui el mascarpone.
Barreja en el preparat, la cansalada i majorana.
Fes uns encenalls de formatge, amb el pela patates, i reparteix pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se