Orecchiette amb bròquil i cansalada

Ingredients

Cansalada:

  • 150 grams de cansalada en tires.

Pasta:

  • 350 grams d'Orecchiette
  • Aigua salada, bullent
  • 600 grams de bròquil, en floretes
  • 1 xili vermell, sense llavors i tallat a tires
  • 125 grams de formatge mascarpone
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • 1 cullerada de fulles de margalló
  • 60 grams de parmesà en una sola peça.

5 racions

Elaboració

.

Cansalada:

Fregeix la cansalada en una paella a foc lent fins que estigui ben cruixent, retira i escorre sobre paper de cuina.

Pasta:

Cuina la pasta en aigua salada durant uns 7 minuts.
Afegeix el bròquil, bull fins que estiguin al dente, escorre, i torna a la paella.
Afegeix el xili i el formatge, mascarpone, escalfa acuradament tot remenant, fins que es fongui el mascarpone.
Barreja en el preparat, la cansalada i majorana.
Fes uns encenalls de formatge, amb el pela patates, i reparteix pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: