Escalibada amb farcit

Aquesta recepte es pot fer amb molta variacio d'ingredients, pro la base son sobres que tenim a la nevera, ho podem farsir tambe amb productes comprats, com la tunyina, ceitons o altres al gust.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 pincell per pintar les verdures amb oli

Elaboració

Rentarem les verdures i les patates i les escalibaremal foc de llenya, jirant de tant en tant. Si no pot ser, hopintem tot amb oli amb i amb un pincell, i ho poserem al forn.
Quant estigui al punt, ho deixem refredar i ho palem. Agafem les ceves, les tallem per la mitat i separem uns quants clovells, que ens quedin com un vol, trixem la seva que hem tret, mitx pebrot, mitxa alberginia i en aquest cas, el rostit que teniem a la njevera, hi posem oli, sal i pebre al gust i farcim les cebes.
Per muntar el plat, posarem la ceba al centre amb mitxa patata,i ho voltarem amb tires de pebror i alberginia al costat del farcit i la patata. Ho ratificarem de sal i pebre i ja es pot servir fret o calent.
Bueno Carme, no se si ho he fet be o no............. en tot cas, per haver enviat aquesta recepte, moltes gracies i tens a la teva disposicio un val per el restaurant la masia perque el pasis a recollir.

1h

Notes

Al centre del plat, la ceba i la patata, voltat de la resta d'escalibada, hi queda molt be unes tires de cansalada al pebre cruixent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se