Escalibada amb farcit
Aquesta recepte es pot fer amb molta variacio d'ingredients, pro la base son sobres que tenim a la nevera, ho podem farsir tambe amb productes comprats, com la tunyina, ceitons o altres al gust.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 cebes de figueres grans
- 2 patates
- 2 alberginies
- 2 pebrots vermells
- 8 tires de cansalada al pebre
- El farsit (pot ser carn o peix de sobres a la nevera)
- tambe es pot farci amb tonyine, saitons, escabeix etc.
- Sal, pebre, oli.
4 racions
Utensilis
1 pincell per pintar les verdures amb oli
Elaboració
Rentarem les verdures i les patates i les escalibaremal foc de llenya, jirant de tant en tant. Si no pot ser, hopintem tot amb oli amb i amb un pincell, i ho poserem al forn.
Quant estigui al punt, ho deixem refredar i ho palem. Agafem les ceves, les tallem per la mitat i separem uns quants clovells, que ens quedin com un vol, trixem la seva que hem tret, mitx pebrot, mitxa alberginia i en aquest cas, el rostit que teniem a la njevera, hi posem oli, sal i pebre al gust i farcim les cebes.
Per muntar el plat, posarem la ceba al centre amb mitxa patata,i ho voltarem amb tires de pebror i alberginia al costat del farcit i la patata. Ho ratificarem de sal i pebre i ja es pot servir fret o calent.
Bueno Carme, no se si ho he fet be o no............. en tot cas, per haver enviat aquesta recepte, moltes gracies i tens a la teva disposicio un val per el restaurant la masia perque el pasis a recollir.
1h
Notes
Al centre del plat, la ceba i la patata, voltat de la resta d'escalibada, hi queda molt be unes tires de cansalada al pebre cruixent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1840 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.