Amanida de tardor

Es una amanida molt refrescant i seguim amb la linea d'aprofitament de les sobres dela nevera.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el pit de pollastre a tires finetes, fregeix-les amb poc oli i reserva-les. Posa la crema de llet i formatge blau al gust (si voleu que tingui més gust poseu-ne més i si voleu que quedi suau, poseu-ne menys) al got de la batedora i tritura-ho tot fins que et quedi una salsa més o menys espessa (la consistència de la salsa també variarà segons la quantitat de formatge).
EMPLATAT
Distribueix mescla o els espinacs pel plat (no ho aixafis, fes que quedi bonic, amb aire). Posa el pollastre pel damunt agafant-lo una mica amb les mans per tal que quedi també per dintre dels forats de l’amanida i no quedin les herbes aixafades. Amb un biberó de cuina posa la salsa damunt l’amanida (li ha de donar el toc, no l’ha de banyar), les pipes a sobre de la salsa perquè es vegin i les figues a dalt de tot.

35min

Notes

Distribueix mescla o els espinacs pel plat (no ho aixafis, fes que quedi bonic, amb aire). Posa el pollastre pel damunt agafant-lo una mica amb les mans per tal que quedi també per dintre dels forats de l’amanida i no quedin les herbes aixafades. Amb un biberó de cuina posa la salsa damunt l’amanida (li ha de donar el toc, no l’ha de banyar), les pipes a sobre de la salsa perquè es vegin i les figues a dalt de tot.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se