Amanida de tardor
Es una amanida molt refrescant i seguim amb la linea d'aprofitament de les sobres dela nevera.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bossa de mescla d’enciams o espinacs
- 4 o 5 figues maduretes a quarts
- 1 pit de pollastre (sobres de la nevera)
- Pipes pelades
- Formatge blau
- 1 Tetrabrik petit de crema de llet (la de cuinar, no la de muntar)
4 racions
Elaboració
Talla el pit de pollastre a tires finetes, fregeix-les amb poc oli i reserva-les. Posa la crema de llet i formatge blau al gust (si voleu que tingui més gust poseu-ne més i si voleu que quedi suau, poseu-ne menys) al got de la batedora i tritura-ho tot fins que et quedi una salsa més o menys espessa (la consistència de la salsa també variarà segons la quantitat de formatge).
EMPLATAT
Distribueix mescla o els espinacs pel plat (no ho aixafis, fes que quedi bonic, amb aire). Posa el pollastre pel damunt agafant-lo una mica amb les mans per tal que quedi també per dintre dels forats de l’amanida i no quedin les herbes aixafades. Amb un biberó de cuina posa la salsa damunt l’amanida (li ha de donar el toc, no l’ha de banyar), les pipes a sobre de la salsa perquè es vegin i les figues a dalt de tot.
35min
Notes
Distribueix mescla o els espinacs pel plat (no ho aixafis, fes que quedi bonic, amb aire). Posa el pollastre pel damunt agafant-lo una mica amb les mans per tal que quedi també per dintre dels forats de l’amanida i no quedin les herbes aixafades. Amb un biberó de cuina posa la salsa damunt l’amanida (li ha de donar el toc, no l’ha de banyar), les pipes a sobre de la salsa perquè es vegin i les figues a dalt de tot.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.