Amanida de tardor

Es una amanida molt refrescant i seguim amb la linea d'aprofitament de les sobres dela nevera.

Ingredients

  • 1 bossa de mescla d’enciams o espinacs
  • 4 o 5 figues maduretes a quarts
  • 1 pit de pollastre (sobres de la nevera)
  • Pipes pelades
  • Formatge blau
  • 1 Tetrabrik petit de crema de llet (la de cuinar, no la de muntar)

4 racions

Elaboració

Talla el pit de pollastre a tires finetes, fregeix-les amb poc oli i reserva-les. Posa la crema de llet i formatge blau al gust (si voleu que tingui més gust poseu-ne més i si voleu que quedi suau, poseu-ne menys) al got de la batedora i tritura-ho tot fins que et quedi una salsa més o menys espessa (la consistència de la salsa també variarà segons la quantitat de formatge).
EMPLATAT
Distribueix mescla o els espinacs pel plat (no ho aixafis, fes que quedi bonic, amb aire). Posa el pollastre pel damunt agafant-lo una mica amb les mans per tal que quedi també per dintre dels forats de l’amanida i no quedin les herbes aixafades. Amb un biberó de cuina posa la salsa damunt l’amanida (li ha de donar el toc, no l’ha de banyar), les pipes a sobre de la salsa perquè es vegin i les figues a dalt de tot.

35min

Notes

Distribueix mescla o els espinacs pel plat (no ho aixafis, fes que quedi bonic, amb aire). Posa el pollastre pel damunt agafant-lo una mica amb les mans per tal que quedi també per dintre dels forats de l’amanida i no quedin les herbes aixafades. Amb un biberó de cuina posa la salsa damunt l’amanida (li ha de donar el toc, no l’ha de banyar), les pipes a sobre de la salsa perquè es vegin i les figues a dalt de tot.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: