Verat amb herbes aromàtiques al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem el peix i li treiem les espines que no ens han tret a la peixateria.
En un plat hi posem una base de sal i, sobre els tall de verat (la base de sal, és perquè no s'enganxi el peix al plat, gens d'oli).
Posem sobre el peix, les espècies que ens vinguin de gust, en aquest cas hi he posat: orenga, anet i alfàfrega. Res d'oli.
Posem el plat al microones a 800 w, en el cas del verat, entre 4 i 5 minuts . El temps depèn de l'espècie de peix (lluç, salmó, verat,...) i del gruix. El temps, el dóna l'experiència. El millor és posar sempre 3 minuts i mirar.
Veurem si necessita més temps o no. Jo, al verat, li he posat 4 minuts i perfecte.
Ara, hi posem un bon raig d'oli d'oliva verge extra i a degustar-lo.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se