Verat amb herbes aromàtiques al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Verats fescos que a la peixateria ens netegen i treuen les espines més grosses
  • Herbes aromàtiques moltes (orenja, anet i alfàbrega)
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Netegem el peix i li treiem les espines que no ens han tret a la peixateria.
En un plat hi posem una base de sal i, sobre els tall de verat (la base de sal, és perquè no s'enganxi el peix al plat, gens d'oli).
Posem sobre el peix, les espècies que ens vinguin de gust, en aquest cas hi he posat: orenga, anet i alfàfrega. Res d'oli.
Posem el plat al microones a 800 w, en el cas del verat, entre 4 i 5 minuts . El temps depèn de l'espècie de peix (lluç, salmó, verat,...) i del gruix. El temps, el dóna l'experiència. El millor és posar sempre 3 minuts i mirar.
Veurem si necessita més temps o no. Jo, al verat, li he posat 4 minuts i perfecte.
Ara, hi posem un bon raig d'oli d'oliva verge extra i a degustar-lo.

15min


Recepta de cuina de Verat amb herbes aromàtiques al microones

El verat cru i net d'espines.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Verat amb herbes aromàtiques al microones

Verat amb herbes aromàtiques al microones.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1203 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!