Verat amb herbes aromàtiques al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Verats fescos que a la peixateria ens netegen i treuen les espines més grosses
  • Herbes aromàtiques moltes (orenja, anet i alfàbrega)
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Netegem el peix i li treiem les espines que no ens han tret a la peixateria.
En un plat hi posem una base de sal i, sobre els tall de verat (la base de sal, és perquè no s'enganxi el peix al plat, gens d'oli).
Posem sobre el peix, les espècies que ens vinguin de gust, en aquest cas hi he posat: orenga, anet i alfàfrega. Res d'oli.
Posem el plat al microones a 800 w, en el cas del verat, entre 4 i 5 minuts . El temps depèn de l'espècie de peix (lluç, salmó, verat,...) i del gruix. El temps, el dóna l'experiència. El millor és posar sempre 3 minuts i mirar.
Veurem si necessita més temps o no. Jo, al verat, li he posat 4 minuts i perfecte.
Ara, hi posem un bon raig d'oli d'oliva verge extra i a degustar-lo.

15min


Recepta de cuina de Verat amb herbes aromàtiques al microones

El verat cru i net d'espines.

Recepta de cuina de Verat amb herbes aromàtiques al microones

Verat amb herbes aromàtiques al microones.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: