Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, saltem els escamarlans i els calamarsets i els retirem.
Hi afegim l’all picat (que no arribi a enfosquir-se) i, tot seguit, el julivert.
Posem la ceba a coure lentament.
Hi afegim el tomàquet i ho deixem concentrar.
Tirem l’arròs i ho remenem.
Ho mullem amb el fumet i ho salpebrem.
Deixem bullir 10 minuts; a mitja cocció, i hi afegim els musclos.
Incorporem els escamarlans i els calamarsets.
Ho retirem del foc, rectifiquem de sal i, ho deixem reposar 2 minuts.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se