Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos

Ingredients

  • 100 g d’Arròs bomba per persona
  • 4 Escamarlans
  • 1 Ceba picada o ratllada (mitjana i, si és petita, 2)
  • 1 All picat
  • 1 Culleradeta de julivert picat
  • 1 Tomàquet ratllat
  • 8 Calamarsets o 2 sípies mitjanes o 2 calamars (tallats a dauets)
  • Un grapat musclos (8 i 4, aproximadament)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 1 litre de Fumet de peix

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, saltem els escamarlans i els calamarsets i els retirem.
Hi afegim l’all picat (que no arribi a enfosquir-se) i, tot seguit, el julivert.
Posem la ceba a coure lentament.
Hi afegim el tomàquet i ho deixem concentrar.
Tirem l’arròs i ho remenem.
Ho mullem amb el fumet i ho salpebrem.
Deixem bullir 10 minuts; a mitja cocció, i hi afegim els musclos.
Incorporem els escamarlans i els calamarsets.
Ho retirem del foc, rectifiquem de sal i, ho deixem reposar 2 minuts.

40min


Recepta de cuina de Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos
Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4017 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: