Arròs senzill (per estòmacs delicats)

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fer bullir 2 litres d'aigua amb la fulla de llorer. Incorporar l'arròs a l'aigua amb una mica de sal i oli. A continuació la pastenaga pelada i sencera i el carbassó sencer i sence pelar.
Mentres, fer els ous pochés: En un caçó ample, posar 1 litre d'aigua. Quan bulli,afagir-hi 1 cullerada de vinagre de vi i una culleradeta de sal. Trencar l'ou, en compte de no escaldar-vos, el deixeu anar dins l'aigua. Quan la clara quedi cuallada, blanca, retireu-lo amb una espàtula amb molt de compte.
Quan l'arròs estigui bullit,retireu primer el carbassó i la pestenaga i els feu a rodanxes. Escorreu l'arròs i munteu el plat amb l'arròs envoltat de les verdures i l'ou al mig.

20min

Notes

És un plat per estòmacs delicats o vegetarians. El fet d'afagir-hi l'ou, el fa més complet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se