Arròs senzill (per estòmacs delicats)

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tasseta d'arròs per persona.
  • 1 carbassó
  • 1 pastenaga
  • Sal - oli - 1 fulla de llorer.
  • 1 ou per persona. 1 cullerada de vinagre de vi.

2 racions

Elaboració

Fer bullir 2 litres d'aigua amb la fulla de llorer. Incorporar l'arròs a l'aigua amb una mica de sal i oli. A continuació la pastenaga pelada i sencera i el carbassó sencer i sence pelar.
Mentres, fer els ous pochés: En un caçó ample, posar 1 litre d'aigua. Quan bulli,afagir-hi 1 cullerada de vinagre de vi i una culleradeta de sal. Trencar l'ou, en compte de no escaldar-vos, el deixeu anar dins l'aigua. Quan la clara quedi cuallada, blanca, retireu-lo amb una espàtula amb molt de compte.
Quan l'arròs estigui bullit,retireu primer el carbassó i la pestenaga i els feu a rodanxes. Escorreu l'arròs i munteu el plat amb l'arròs envoltat de les verdures i l'ou al mig.

20min

Notes

És un plat per estòmacs delicats o vegetarians. El fet d'afagir-hi l'ou, el fa més complet.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: