Truita de riu asalmonada al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem i salem les truites.
Les obrim i traiem l'espina del mig (la gran) i algunes dels laterals.
En una safata de forn, hi posem les truites amb l'orenga, el suc de la llimona, el vi blanc i un raig d'oli, tot repartit per sobre.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn i ho deixem coure uns 20 minuts.
Escalfem les llenties comprades cuites al microones.
Posem la truita al plat amb les llenties d'acompanyament.
Ja es pot servir el plat.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se