Truita de riu asalmonada al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Truites asalmonades
- El suc de mitja llimona
- Mitja copeta de vi blanc sec
- Una mica d'orenga
- Oli d'oliva
- Sal
- 150 g de llenties comprades cuites
2 racions
Elaboració
Netegem i salem les truites.
Les obrim i traiem l'espina del mig (la gran) i algunes dels laterals.
En una safata de forn, hi posem les truites amb l'orenga, el suc de la llimona, el vi blanc i un raig d'oli, tot repartit per sobre.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn i ho deixem coure uns 20 minuts.
Escalfem les llenties comprades cuites al microones.
Posem la truita al plat amb les llenties d'acompanyament.
Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.