Conill rostit
Ingredients
- 1 Conill net de 1,2 Kg màxim
- 2 Allsll.
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Vi ranci
- Aigua
Elaboració
Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
En una cassola de fang, hi posem una mica d'aigua, dues cullerades d'oli, dos grans d'all.
Quan l'oli estigui calent , hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços i un parell de tomaquets, també tallats.
Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: