Conill rostit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill net de 1,2 Kg màxim
  • 2 Allsll.
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vi ranci
  • Aigua

3 racions

Elaboració

Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
En una cassola de fang, hi posem una mica d'aigua, dues cullerades d'oli, dos grans d'all.
Quan l'oli estigui calent , hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços i un parell de tomaquets, també tallats.
Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Conill rostit

Conill rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: