Albergínies amb tomàquet i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Rentem les albergínies senceres.
Les tallem sense arribar al final (que quedi con un "vano").
Tallem els tomàquets i la mozzarella i ho anem introduint entre les làmines d'albergína.
Hi afegim trossos de formatge feta per sobre.
Ho posem en una safata de forn.
Ho salpebrem i per sobre hi tirem la farigola i orenga amb un bon raig d'oli d'oliva.
Preescalfem el forn a 220 graus.
Posem la safata al forn i ho deixem coure entre 35-45 minuts a 220 graus amb escalfor a
d'alt i abaix.
Ja es pot servir el plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se