Truita d'alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem, pelem i tallem els alls tendres a trossos no massa petits.
Els daurem en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Els reservem.
Batem els ous en un bol.
Hi afegim els alls tendres que hem reservat.
Ho salem al gust.
Escalfem bé la paella amb una mica més d’oli d’oliva.
Hi incorporem els ous batuts barrejats amb els alls tendres a trossos.
Quan l’ou ja hagi començat a quallar, donem la volta a la truita
amb l’ajuda d’un plat.
Perquè la truita quedin ben sucosa, apagem el foc al cap de pocs
segons.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se