Truita d'alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • ½ Manat d’alls tendres
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Netegem, pelem i tallem els alls tendres a trossos no massa petits.
Els daurem en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Els reservem.
Batem els ous en un bol.
Hi afegim els alls tendres que hem reservat.
Ho salem al gust.
Escalfem bé la paella amb una mica més d’oli d’oliva.
Hi incorporem els ous batuts barrejats amb els alls tendres a trossos.
Quan l’ou ja hagi començat a quallar, donem la volta a la truita
amb l’ajuda d’un plat.
Perquè la truita quedin ben sucosa, apagem el foc al cap de pocs
segons.

10min


Recepta de cuina de Truita d'alls tendres

Truita d'alls tendres.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2942 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: