Brandada de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preparem el bacallà, el remollem: el posem en aigua durant unes
24 hores abans, cal fer 3-4 canvis d’aigua.
Quan fem el plat, deixem el bacallà a sobre de paper de cuina.
Pelem els alls i els laminem. Les cebes les piquem molt fines.
Posem la gelatina en aigua freda.
En una cassola, hi escalfem l’oli d’oliva i hi afegim l’all laminat i el bitxo.
Quan l’all comenci a daurar-se, retirem el bitxo i hi afegim la ceba tendra picada.
Coem la ceba amb el foc baix, uns 10 minuts, no té d'agafar color fosc.
A continuació, amb el foc fort, hi posem el bacallà.
Ho deixem coure un 10 o 12 minuts.
Hi tirem la nata líquida i ho deixem bullir tot junt uns 5 minuts.
Ara hi afegim la gelatina i ho anem remenant fins que es fongui.
Ho batem i ho deixem perquè es refredi en un plat gran o una safata.
Ho deixem tota la nit a la nevera.
Abans de servir el plat, ho remenem tot fins que ens quedi una pasta similar al paté.
Servim el plat amb unes torradetes i un toc d’oli d’all i julivert.

35min

Notes

Temps propiament de fer el plat (no incloc remollar el bacallà ni el temps de nevera).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se