Cigrons estofats amb baldanes de ceba esparracades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva fiquem les baldanes sense la pell i les esparraquem a mida que es van fregint, i un cop esparracades, les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, una fulla de llorer i els alls aixafats, i quan tot plegat ja està ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim un cullerot de brou de pollastre casolà, i deixem que arrenqui el bull tot plegat, uns vint minuts i tot seguit ja podrem afegir-hi els cigrons i les baldanes esparracades, ho corregirem de sal, i ho deixarem acabar de coure a foc baix, uns dotze minuts més, i ja ho podrem servira taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se