Estofat de vedella amb patates i olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de carn de vedella tallada en tacs regulars
  • Vuit patates escantonades
  • 200 grams d'olives verdes trencades
  • Una ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls pelats, aixafats
  • Tres cullerots de tomàquet fregit
  • Vi blanc
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades, pelades
  • Julivert picolat
  • Un all pelat
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Aigua mineral

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Un plat de fusta
Un batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la carn, salpebrada.
Seguidament, afegim: el llorer, la ceba picolada, els alls aixafats, i el tomàquet fregit.
A continuació, afegim un got de vi blanc, i cobrim la carn amb aigua mineral.
Deixem que cogui a foc baix, fins que la carn ja sigui gairebé cuita.
Tot seguit, afegim les olives, i les patates escantonades. A part, fem una picada amb: julivert, pa fregit, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i una cullerada de xocolata en pols. Passem la batedora elèctrica, i un cop feta la picada, l'afegim a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!