Ous amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu a coure els ous en agua freda amb un raig de vinagre. Courel's 10 minuts, refrescar-los, peleu-los i talleu-los a rodanxes no molt fines. Poseu-los en una safata de servir. Mentre es couen els ous, peleu la ceba i piqueu-la fina. Sofregiu-la amb la mantega fins que estigui tova i transparent. Afegiu-hi la farina, donant-li voltas, deixeu coure uns minuts sense parar de remenar. Abans de que la farina agafi color, regueu amb la sidra i coeu uns minuts més.
Barregeu la nata amb la mostassa i afegiu-ho a la crema anterior.
Sapebreu al gust i retireu-ho del foc.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se