Ous amb salsa
Ingredients
- 6 ous
- 1 ceba
- 25 g de mantega
- 25 g de farina
- 1 llauna de sidra
- 1 cullerada de mostassa
- 100 ml de nata liquida
- Julivert, vinagre
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Poseu a coure els ous en agua freda amb un raig de vinagre. Courel's 10 minuts, refrescar-los, peleu-los i talleu-los a rodanxes no molt fines. Poseu-los en una safata de servir. Mentre es couen els ous, peleu la ceba i piqueu-la fina. Sofregiu-la amb la mantega fins que estigui tova i transparent. Afegiu-hi la farina, donant-li voltas, deixeu coure uns minuts sense parar de remenar. Abans de que la farina agafi color, regueu amb la sidra i coeu uns minuts més.
Barregeu la nata amb la mostassa i afegiu-ho a la crema anterior.
Sapebreu al gust i retireu-ho del foc.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1919 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.