Ous amb salsa

Ingredients

  • 6 ous
  • 1 ceba
  • 25 g de mantega
  • 25 g de farina
  • 1 llauna de sidra
  • 1 cullerada de mostassa
  • 100 ml de nata liquida
  • Julivert, vinagre
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Poseu a coure els ous en agua freda amb un raig de vinagre. Courel's 10 minuts, refrescar-los, peleu-los i talleu-los a rodanxes no molt fines. Poseu-los en una safata de servir. Mentre es couen els ous, peleu la ceba i piqueu-la fina. Sofregiu-la amb la mantega fins que estigui tova i transparent. Afegiu-hi la farina, donant-li voltas, deixeu coure uns minuts sense parar de remenar. Abans de que la farina agafi color, regueu amb la sidra i coeu uns minuts més.
Barregeu la nata amb la mostassa i afegiu-ho a la crema anterior.
Sapebreu al gust i retireu-ho del foc.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: