Amanida de pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure
el tipus de pasta escollit.
El temps de cocció bé indicat al paquet.
L'escorrem i reservem perquè es refredi.
Mentre, tallem els tomàquets per la meitat, les tàperes,
les olives a rodanxes i trenquem les fulles de alfàbrega
amb les mans.
Ho barregem tot en un bol. Aboquem la pasta al bol.
Ho salpebrem i hi tirem l'oli. Ho barregem bé.
Deixeu reposar una mitja hora abans de servir.
Per últim, hi incorporem la mozzarella.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se