Amanida de pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de pasta a escollir (farfalle, fusilli, penne,macarró,...)
  • 60 g d'olives negres i verds sense pinyons
  • 30 g de tàperes
  • 150 g de cirerols o altres tomàquets petits
  • 100 g de mozzarella a daus
  • 1 Llauna petita de tonyina (opcional)
  • Fulles d' alfàbrega
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure
el tipus de pasta escollit.
El temps de cocció bé indicat al paquet.
L'escorrem i reservem perquè es refredi.
Mentre, tallem els tomàquets per la meitat, les tàperes,
les olives a rodanxes i trenquem les fulles de alfàbrega
amb les mans.
Ho barregem tot en un bol. Aboquem la pasta al bol.
Ho salpebrem i hi tirem l'oli. Ho barregem bé.
Deixeu reposar una mitja hora abans de servir.
Per últim, hi incorporem la mozzarella.

20min


Recepta de cuina de Amanida de pasta
Amanida de pasta.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: