Escalopa de gall dindi amb carxofes arrebossades a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un cassó gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb paper de cuina
Una pala plana de ferro
Una escorredora
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre gran, batem tres ous, i tot seguit hi afegim un grapat de julivert picolat i tres alls ratllats, i ho remenem amb el batedor de varetes, i ho reservem.
A part, en un cassó amb aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, bullim les carxofes i quan ja són cuites, les escorrem i reservem. Tot seguit les passem per farina i les fiquem en el bol amb els ous batuts, i seguidament les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin daurades, i amb l'aranya de filferro les anem posant en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de pit de gall dindi, i amb la pala de ferro els aplanem una mica, els salpebrem i els passem per farina, per ou batut i per pa ratllat, i els fregim amb oli ben calent, fins que estiguin ben daurats, i ja els podrem ficar cadascun en el seu plat acompanyats d'un grapat de carxofes arrebossades, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se