Escalopa de gall dindi amb carxofes arrebossades a l'andalusa
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Milanesa
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre talls de pit de gall dindi de mida gran de mig dit de gruix
- 400 grams de carxofes congelades
- Farina
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis ous batuts
- Pa ratllat
- Julivert picolat
- Dos alls ratllats
- Un brot de julivert
- Aigua
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella gran
Un cassó gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb paper de cuina
Una pala plana de ferro
Una escorredora
Un bol de vidre gran 
Un batedor de varetes
Elaboració
							Primerament, en un bol de vidre gran, batem tres ous, i tot seguit hi afegim un grapat de julivert picolat i tres alls ratllats, i ho remenem amb el batedor de varetes, i ho reservem.
A part, en un cassó amb aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, bullim les carxofes i quan ja són cuites, les escorrem i reservem. Tot seguit les passem per farina i les fiquem en el bol amb els ous batuts, i seguidament les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin daurades, i amb l'aranya de filferro les anem posant en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de pit de gall dindi, i amb la pala de ferro els aplanem una mica, els salpebrem i els passem per farina, per ou batut i per pa ratllat, i els fregim amb oli ben calent, fins que estiguin ben daurats, i ja els podrem ficar cadascun en el seu plat acompanyats d'un grapat de carxofes arrebossades, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrebossats
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrebossats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2253 visites.
 2253 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram