Filets de llenguado arrebossats amb albergínia fregida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una mandolina

Elaboració

Primerament, amb una mandolina tallem dotze tires d'albergínia una mica gruixudes, les salem i les enfarinem, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Seguidament, netegem els llenguados i els filetegem traient-ne dotze filets en total, els salpebrem, els passem per farina i ou batut, i els fregim fins que estiguin daurats, i els posem de tres en tres en cada plat on els servirem.
Tot seguit, al damunt dels filets arrebossats, fiquem tres talls d'albergínia fregida, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se