Tagín de xai amb cuscús

Categoria:
Típica de: Marroc
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel cuscús:

4 racions

Elaboració

Del xai amb els ingredients:

Tallem la ceba en juliana i la carbassa en quadradets.
Esmicolem els alls amb el morter.
En un bol hi posem la carn, la ceba, la carbassa, els alls,
les espècies, el coriandre i el suc de les llimones.
Ho salpebrem, ho remenem i tapem amb film transparent per
a deixar-ho reposar al frigorífic unes 24 hores.
En una cassola amb oli d'oliva, hi posem els ingredients del frigorífic.
Ho deixem coure fins que la carn quedi rossa.
Ho cobrim amb el brou i deixem que es vagi coent fins que la
carn sigui ben tendre. Uns 30 minuts.
Tapem i deixem reposar mentre preparem el cuscús.

Del cuscús:

Per a hidratar el cuscús posarem l'aigua a escalfar, amb l'oli d'oliva
i una mica de sal.
Quan bulli l'apartem del foc i hi aboquem el cuscús tot remenant
perquè quedi desgranat.
Hi posem la mantega, remenem i tapem, just a punt de servir després
d'haver reposat uns 5 minuts.

Per emplatar:

En un plat hi posem el xai amb els dauets de carbassa i resta,
amb el cuscús al costat.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se