Amanida d'endívies amb gambes i anxoves, amb salsa d'alvocats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
una safata plana de porcellana
Un cassó mitjà
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà amb aigua i sal, escaldem les gambes tres minuts, i tot seguit, les fiquem en un bol de vidre amb aigua, sal, i un bon grapat de glaçons, i un cop fredes, les reservem en el bol de vidre gran.
Seguidament, netegem les endívies, en reservem unes quantes fulles i amb elles encerclem tota la vorera de la safata i ho reservem.
La resta d'endívies les tallem en rodanxes fines, i les afegim en el bol de vidre juntament amb les gambes, i els filets d'anxoves tallats en dues meitats.
Seguidament, afegim una bona quantitat de salsa d'alvocats, ho remenem tot ben remenat, i ho posem a la safata de porcellana d'una manera ben abellidora, i ja per acabar ho reguem amb una mica més de salsa pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se