Amanida d'endívies amb gambes i anxoves, amb salsa d'alvocats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit endívies de mida gran
  • 600 grams de gambes pelades congelades de mida grossa
  • Dues llaunes de filets d'anxova en oli d'oliva
  • Salsa d'alvocats (la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Aigua
  • Glaçons de gel

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
una safata plana de porcellana
Un cassó mitjà
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà amb aigua i sal, escaldem les gambes tres minuts, i tot seguit, les fiquem en un bol de vidre amb aigua, sal, i un bon grapat de glaçons, i un cop fredes, les reservem en el bol de vidre gran.
Seguidament, netegem les endívies, en reservem unes quantes fulles i amb elles encerclem tota la vorera de la safata i ho reservem.
La resta d'endívies les tallem en rodanxes fines, i les afegim en el bol de vidre juntament amb les gambes, i els filets d'anxoves tallats en dues meitats.
Seguidament, afegim una bona quantitat de salsa d'alvocats, ho remenem tot ben remenat, i ho posem a la safata de porcellana d'una manera ben abellidora, i ja per acabar ho reguem amb una mica més de salsa pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3109 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: