Arròs a la cassola amb costella de porc i mongetes del ganxet
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis tires de costella de porc tallades a trossos petits
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Un pebrot verd picolat
- Una ceba tendra picolada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Colorant per l'arròs
- 300 grams d'arròs tipus "bomba" Montsià
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en el pot de la batedora ficarem: un all pelat, sal, julivert picolat i un bon raig d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i un cop feta la picada, la reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregirem: els trossos de costella salpebrats, el pebrot verd picolat, i la ceba tendra, fins que tot plegat estigui ben fregit, i tot seguit hi afegirem dos cullerots de sofregit de tomàquet, ho remenarem i tot seguit afegirem l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem ben remenat, i tot seguit afegirem quatre cullerots de brou de pollastre, i amb l'espàtula de fusta ho anem remenant, i si cal afegir-hi brou, l'afegim fins que larròs estigui gairebé cuit, corregim de sal i hi afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
Comparteix aquesta recepta: