Arròs a la cassola amb costella de porc i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en el pot de la batedora ficarem: un all pelat, sal, julivert picolat i un bon raig d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i un cop feta la picada, la reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregirem: els trossos de costella salpebrats, el pebrot verd picolat, i la ceba tendra, fins que tot plegat estigui ben fregit, i tot seguit hi afegirem dos cullerots de sofregit de tomàquet, ho remenarem i tot seguit afegirem l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem ben remenat, i tot seguit afegirem quatre cullerots de brou de pollastre, i amb l'espàtula de fusta ho anem remenant, i si cal afegir-hi brou, l'afegim fins que larròs estigui gairebé cuit, corregim de sal i hi afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se