Salmó amb salsa marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregiu en una paella amb oli els porros tallats a rodanxes i els carbassons pelats i tallats a trossos, afegir sal i pebre, poseu-hi la nata i passeu-ho per la batedora.
En una altre paella, sofregiu les gambes i el julivert i reserveu-ho en un plat.
Obrir les cloïsses al vapor.
Poseu a la paella les rodanxes de salmó, deixeu-les daurar per cada costat i afegiu-hi la salsa, les cloïsses i les gambes, deixeu-ho coure uns 3 minuts.
Ajusteu-ho de sal i pebre.
Serviu adornat amb rodanxes de llimona.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se