Empedrat de cigrons, mongetes del ganxet i bacallà, amb vinagreta de mostassa de Dijon

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Una safata gran rectangular, de porcellana
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre mitjà fiquem: un polsim de sal i pebre negre, el suc de mitja llimona, un raig de vinagre de poma, i dues cullerades de mostassa de Dijon, i amb el batedor de varetes ho anem remenant, tot afegint-hi oli d'oliva fins que tenim la quantitat de vinagreta desitjada, i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim tres ous uns deu minuts, i quan ja són cuits, els refredem a raig d'aixeta, els pelem, els piquem amb un ganivet, i els posem en el bol de vidre.
Tot seguit, hi afegim els cigrons i les mongetes i ho reservem.
Seguidament, piquem el pebrot verd, els tomàquets tallats a quadrats i la ceba tendra, i ho afegim en el bol, juntament amb el bacallà dessalat esmicolat, i les olives negres, a continuació hi afegim la vinagreta, ho remenem tot ben remenat, i ja ho podem posar a la safata de porcellana, i servir-ho a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se