Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º.
Agafem una safata i hi posem les albergínies partides per la meitat.
Deixem coure entre 60 i 75 minuts.
Traiem la safata del forn i deixem refredar les albergínies.
Les pelem i esmicolem.
Les emplatem i per sobre hi posem les làmines de parmesà, el coriandre,
el pebre roig i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir el plat.

1h 25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se