Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Albergínies mitjanes
  • Un paquet de làmines de parmesà
  • Oli d'oliva verge extra
  • Coriandre (fulles mòltes)
  • Sal
  • Pebre roig de la Vera dolç

2 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º.
Agafem una safata i hi posem les albergínies partides per la meitat.
Deixem coure entre 60 i 75 minuts.
Traiem la safata del forn i deixem refredar les albergínies.
Les pelem i esmicolem.
Les emplatem i per sobre hi posem les làmines de parmesà, el coriandre,
el pebre roig i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir el plat.

1h 25min


Recepta de cuina de Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera

Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera.

Recepta de cuina de Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera

Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: