Xurrasco a la planxa amb salsa ximixurri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa ximixurri:

4 racions

Elaboració

De la tira de vedella i l'acompanyament:

Untem la planxa amb oli d’oliva, hi posem sal gruixuda, quan la planxa està ben calenta, coem la tira de vedella volta i volta uns 3 minuts per costat (depèn de si ens agrada la carn tirant a crueta o feta). El temps és per crueta.
Fem al microones la patata tallada pel mig amb la pell. Són entre 5 i 10 minuts i també fem les hortalisses en juliana al vapor.

De la salsa ximixurri:

És molt simple fer aquesta salsa. Posem tots els ingredients a la batedora i ho triturem bé. Són 3 minuts.

Per emplatar:

En un plat, hi posem la tira de vedella amb una patata partida que hem fet al microones i sobre la patata les hortalisses.
Una mica de sal gruixuda a sobre de la vedella i una mica de salsa ximixurri al costat.
A part, posem en un bol petit més salsa.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se